Lid worden

Als je tijdens het bekijken van onze website of na een optreden erg enthousiast geworden bent en je wilt nog meer horen en zien van ons koor, is dat natuurlijk mogelijk. Loop even gewoon binnen op een van onze vaste repetitieavonden. Er zal altijd iemand zijn die je alles kan vertellen over de mogelijkheden van ons koor.

Stemtest

Als je lid wilt worden van ons koor bieden wij je de mogelijkheid om vrijblijvend een maand de liedjes en de sfeer te komen proeven. Besluit je na die maand te blijven, dan krijg je een muziekklapper die je ook thuis mag gebruiken om te oefenen. De mogelijkheid bestaat dat er een stemtest afgenomen wordt door de dirigent. Hij bepaalt welke stemsoort je hebt, wat je zangkwaliteiten zijn en wat je eventueel kan verbeteren.

Kwaliteit door inzet

Iedere repetitie wordt de aanwezigheid van de leden geregistreerd. Omdat ons koor ook kwaliteit nastreeft is een regelmatige opkomst gewenst. Van alle leden verwachten wij een grote muzikale inzet. Hoe meer je oefent, hoe beter je stem zich ontwikkelt. Je wordt geacht aan elk optreden mee te doen.